Přišla Panna Marie

5. 5. 2013 20:32

Dnes jsem dostala možnost jet na Slovensko do Dechtic. Kdo tam nebyl, tak vřele doporučuji. Byl to největší duchovní zážitek mého života.

V lese se tam každý měsíc zjevuje Panna Marie několika mladým lidem, ale já začnu od našeho příjezdu do Dechtic.

Když jsme dorazili na místo, dostali jsme růži. Šli jsme v průvodu spolu s několika sty lidmi. Cestou se modlil růženec. Lesem jsme došli na místo, kde byl kříž. Vzhledem k tomu, že se naše skupinka s růžemi rozdělila, byla jsem pověřena úkolem, donést růže ke kříži. Už jen to byl zážitek. Byla to pocta, ne jen donesení kytice k nějakému kříži, ale dar přímo do rukou Panně Marii. 

Potom jsme se společně s mladými vizionáři začali modlit Korunku k Božímu milosrdenství a Růženec. Najednou pán, který růženec předříkával, ztichl. Vizionářům se zjevila Panna Maria. I my, kteří jsme ji neviděli, jsme ji cítili. Nejsem schopná odhadnout, jak dlouho zjevení trvalo. Vím jen, že jsem klečela a prožila nejkrásnější modlitbu života. Pannu Marii jsem cítila. Byla tam, modlila se se mnou, naslouchala mi a povzbuzovala mě. Byl to nádherný pocit. Přála jsem si, aby ten okamžik nikdy neskončil :) Pak Maria odešla. Chci už jen říct jediné. Tento zážitek ve mě bude celý můj život a pokud bude mít kdokoli možnost jet na pouť do Dechtic, využijte jí. Nebudete litovat. Naše nebeská maminka přijde.

Zobrazeno 6767×

Komentáře

Lucie007

paaja: Ahoj Pavle:-) o tom nepochybuji, máš naprostou pravdu. Ale myslím, že je naprosto normální, že člověka to táhne tam, kde je ona. Dřív jsem si myslela, že je to nemožné takové věci zažít tady na zemi za svůj život, pak jsem se dozvěděla o Medžugorii, pak přišli další věci, Otec James, a ted i Panna Maria na Slovensku. Už nemusím čekat na to, až budu mít na cestu, ale můžu za ní rovnou, protože je jen kousek od nás, a to jsem si říkala co mě tu může tak v Hodoníně potkat?:-))) Myslím spíš to, že Bůh nám vždy přichází na pomoc, a když mi nemůžeme k Němu, On přijde k nám sám. Žarošice jsem objevila taky až díky manželovi, a i tu krásu tam, ne to místo, ale to co mám v srdci, modlitbu růžence... Na Slovensko nechci jet ze zvědavosti, ale z lásky k Panně Marii, poděkovat ji za všechno,

Lucie007

za všechny milosti, které mi vyprosila, kdy pomohla, poděkovat, a svěřit se jí. Bůh nám nabízí plno milostí, i skrze Pannu Marii. Přišlo by mi to jako nevděčnost, tam nejet, když je to tak blízko.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková